"Egy pillanatra találkozott a tekintetünk. Hirtelen úgy éreztem, valami történt. Mint amikor egy kulcs beletalál a megfelelő zárba, és kattan egyet. Nem vagyok túlzottan romantikus lélek, és bár rengeteget hallottam már róla, soha nem hittem, sőt, most sem hiszem, hogy létezik szerelem első látásra. De valaminek történnie kellett, ami miatt nem tudtam levenni róla a szemem."

(Nicholas Sparks)

Összes oldalmegjelenítés

2011. június 27., hétfő

Egy ötlet :)




NEM TUDOM TI HOGY VAGYTOK VELE, DE EMLÉKSZEM, HOGY MIELŐTT ELKEZDTEM ÍRNI A BLOGRA, VAGY MIELŐTT EZT AZ EGÉSZ OLDALT MEGCSINÁLTAM, RENGETEG FANFICCET ELOLVASTAM. RÉGÓTA GONDOLKOZTAM AZON, HOGY ÉN MIT ÍRNÉK, DE SOSEM FOGALMAZÓDOTT MEG BENNEM EGY EGÉSZ TÖRTÉNET, CSUPÁN JELENETEK, GONDOLATOK.
ÉPP EZÉRT JUTOTT ESZEMBE, HOGY MI LENNE AKKOR, HA TI IS ÍRNÁTOK KÖZÖSE EGY TÖRTÉNETET.
A LÉNYEG AZ, HOGY MINDENKI, AKI KEDVET ÉREZ HOZZÁ, ÍR EGY MEGJEGYZÉST. A MEGJEGYZÉS EGY TÖRTÉNETBELI MOMENTUM IS LEHET, VAGY EGY PÁRBESZÉD, VAGY BÁRMI. ÉS A KÖVETKEZŐ HOZZÁSZÓLÓ PEDIG FOLYTATJA. EZT FANFIC-LÁNCNAK IS SZOKTÁK HÍVNI.
DE, HOGY ARÁNYOS LEGYEN ARRA GONDOLTAM, HOGY KÖRÜLBELÜL 25 MEGJEGYZÉSIG MENNE (ha lesz igény, tovább is mehet)  ÉS EGY HOZZÁSZÓLÁS 10-15 MONDATBÓL ÁLLJON.
LEHET PÁRBESZÉD, VAGY MONOLÓG, BÁRMI...A DÖNTÉS A TIETEK.
ÉS HA MINDEZ KÉSZ LESZ, AKKOR HA SZERETNÉTEK ÖSSZE IS GYŰJTÖM EZEKET A HOZZÁSZÓLÁSOKAT, ÉS ÖSSZEÍROM EGY TÖRTÉNETBE.
VÁROM A KOMMENTEKET.
HA VALAKINEK KÉRDÉSE VAN AKKOR AZT IS BEÍRHATJA A HOZZÁSZÓLÁSÁBA, DE LEHETŐLEG ZÁRÓJELBE, VAGY KÉT CSILLAG (**) KÖZÉ.

AZ ELSŐ MONDATOT AZÉRT MEGADOM:

"A jéghideg ablaküveget már belepték a csillogó jég virágok. "



VÁROM A FOLYTATÁST,
BYIA 


5 megjegyzés:

  1. (ez egy nagyon jó ötlet :))

    Kint már fagyott, de a szobában ennek nyoma sem volt. Minden együtt töltött perc csodálatos volt. Bár mindketten többször elképzelték már a pillanatot... De legmerészebb álmaikban sem gondolták volna, hogy ennyire különleges lesz. Booth közelebb húzta magához a nőt, az ismerős illat elborította a gondolatait. Még mindig nem merte elhinni, hogy a nő akit szeret itt fekszik, a karjaiban... Egymást átölelve aludtak el. Reggel Brennen ébredt fel elsőkén, akárcsak tegnap este Booth, először ő sem hitte el, hogy megtörtént a tegnap éjszaka. De mikor a férfi forró ujjai nyakát simogatták, már tudta, hogy nem csak álmodta az egészet, hogy talán végre boldog lehet Booth oldalán Lassan fordult a férfi felé... Mikor találkozott a tekintetük, tudták hogy felejthetetlen estét töltöttek együtt.. Seeyle olyant látott társa szemében, melyről azt hitte nem is létezik. De a nő, mint már annyiszor, most is meg tudta lepni. Szemében szerelem csillogott, szerelem mely már rég viszonzásra várt! Ebből az egy pillantásból mindketten megértettek mindent. Nem szabad egy percet sem elvesztegetniük, éppen eleget vártak. Csókjukban benne volt hat év elfojtott vágya, és a szerelem mely habár sokáig egyikük sem tudott róla, a kezdetektől ott csillogott mindkettejük szemében.

    VálaszTörlés
  2. (remélem tetszik! bár egy pivit több mint 10 mondat... :) és folytassátok, mert ez egy hihetetlen ötlet!!! Köszi Byia)

    VálaszTörlés
  3. Már regel 7 óra volt,de egyikük sem akart felkelni.Élvezték az együtt töltött időt és nem akarták,hogy ilyen egyszerűen elszáljon.Végül Booth tette meg az első lépést.
    -Kérsz kávét?-ült fel lassan
    -Most?-nézett szomorúan Brenn
    -Nem feküdhetünk itt egész nap bármennyire is csábítóan hangzik-nevetett az ügynök,majd kikászálódott az ágyból
    Brennan nyugodtan feküdt tovább.Oldalra fordult és beleszagolt a mellette lévő üres párnába.Az illat,amit érzett teljesen elkábította.Lehunyta a szemét és elmosolyodott.Még mindig nagyon hihetetlennek tűnt,hogy ő és Booth együtt vannak.Végiggondolta a tegnap előtti estét,hogy hogy is keveredtek az ágyba.
    Brennan nagyon magaalatt volt és csak arra tudott gondolni,hogy milyen hiszékeny is volt.Bedőlt annak az embernek,aki bántani akarta a barátait.Elhitte,hogy csak egy kedves ártatlan sráccal beszélget.Megosztotta vele még a legféltettebb titkát is,amit mással soha.És hogy ezt miért tette?A válasz egyszerű.Mert ezzel a fiúval járt iskolába.Ő volt az egyetlen,aki figyelt rá és nem úgy beszélt vele,mint egy kutyával.Most,hogy 4 napja újra találkoztak,Temperance elhitte,hogy onnan folytathatják,ahol abbahagyták.Azt hitte,hogy csak véletlen volt,hogy ők ketten megint összefutottak,de nem így volt

    (remélem jól folytattam és szerintem is nagyon jó ötlet..:))

    By:Evy

    VálaszTörlés
  4. Szia,a kép a legelső az melyik részben volt?

    VálaszTörlés
  5. ( a legelső a kép az 5x06-ból van a csirke emberes)) :)

    VálaszTörlés