"Egy pillanatra találkozott a tekintetünk. Hirtelen úgy éreztem, valami történt. Mint amikor egy kulcs beletalál a megfelelő zárba, és kattan egyet. Nem vagyok túlzottan romantikus lélek, és bár rengeteget hallottam már róla, soha nem hittem, sőt, most sem hiszem, hogy létezik szerelem első látásra. De valaminek történnie kellett, ami miatt nem tudtam levenni róla a szemem."

(Nicholas Sparks)

Összes oldalmegjelenítés

2011. július 11., hétfő

Égő Jégvirág 60.fejezet

És egy kerek szám: 60.
Mikor elkezdtem írni nem hittem volna, hogy valaha is eljutok ideáig. Imádlak titeket és köszönöm szépen :))
Jah és még valami: tudom, hogy sokan szenvedtek mert csak novemberben kapunk új Bones részeket. Én már mind a 6 évadot végig néztem és már nem találtam olyan részt amit nem néztem volna meg. Nyárra pedig kell valami...
Találtam egy másik nagyon jó sorozatot amit csak ajánlani tudok mindenkinek: Castle.
Először azt hittem, hogy Bones utánzat, de utána rájöttem, hogy teljesen más. A két szereplő közötti kapcsolat sokkal gyorsabban alakult ki és talán nyilvánvalóbb is.
Emellett nagyon vicces és jókat lehet nevetni rajta :)


60.FEJEZET





Reggel hétkor Brennan már a WC fölé görnyedve adta ki magából a tegnapi nap összes ételét. A torkát marta a feltörő sav, ujjai megfeszültek a WC peremén. A világ forgott körülötte. Az egyetlen biztos pont a fehér WC ülőke volt. 
Hirtelen valaki kopogott. 
Brennan lábai megmozdultak, fölemelte a fejét, de mielőtt elindulhatott volna, újabb hányásroham tört rá. A WC fölé görnyedt és folytatta azt amit elkezdett.
- Bones itt vagy?! -hallotta kintről Booth hangját. Majd mintha kulcsot ütődtek volna egymáshoz. Hallotta ahogy kattan a zár, és lassan kinyílik az ajtó. 
A nő újra hányni kezdett, pedig próbálta megállni. Nem szerette volna, hogy a férfi így lássa. Persze nem mintha Bootht megállíthatná. 
- Bones, Jól vagy, -jelent meg a küszöbön a férfi. Brennan elkeseredetten bólintott, majd újra hányni kezdett. 
- Dehogy vagy jól. -morgolódott Booth majd leült a nő mellé. Tenyerét Temperance hátára tette, másik kezével pedig a nő haját tartotta. Aggódva figyelte Brennan sápadt arcát. 
Tenyere lassan simogatni kezdte a nő remegő hátát, miközben próbált beszélni Boneshoz. Nem sok sikerrel. Mikor elkezdett egy gondolatot a felénél mindig elvesztette a fonalat, mert folyton a nőt figyelte. Aggódott érte. 
Aztán hirtelen bevillant valami. Lehunyta a szemét és nagy levegőt vett, miközben közelebb hajolt Boneshoz. Ujjai megfeszültek és elgyötört hangon szólalt meg. 
 -Terhes vagy ugye? -kérdezte lassan a férfi. 
Brennan ráemelte fáradt tekintetét és figyelte a férfi arcát. Nem tudta mit gondol most Booth. Fogalma sincs, hogy fog reagálni a férfi. 
Majd lassan bólintott. 
Booth ernyedten hátradőlt. Úgy pislogott mintha mindent most látna először. Az arca elkomorult. 
 -Sajnálom. -suttogta erőtlenül Brennan. 
Majd hirtelen Booth is felfogta mit is mondott a nő. Terhes. Hiszen ez nem rossz dolog! Hiszen...apa lesz. Megint! 
A nőre pillantott. Utálta magát amiért nem emlékszik semmire, de ebben a pillanatban még ezt is elfelejtette. Sötét arca most ragyogni kezdett és aggódó szája mosolyra húzódott. Bones gyereket vár. Az ő gyermekét. Az ő gyermeküket. 
Halk nevetés hagyta el Booth ajkait. újra Brennanhez hajolt és simogatni kezdte a nő hátát. 
Brennan már nem hányt annyira. Kezdett vége lenni a rosszullétének. Persze csak ma reggelre. 
Lassan megtörölte a száját és végre Boothra nézett. Szemei tágra nyíltak amint megpillantotta a férfi őszinte mosolyát. 
- Hát nem haragszol?
- Bones terhes vagy! Miért haragudnék?! Hisz...ez a legjobb dolog ami valaha történt velem. Parker mellett persze!
Brennan lassan elmosolyodott. A megkönnyebbültség hulláma végigjárta a testét és érezte ahogy a szívverése is könnyebbé válik. Már vége. Nincs több titok. 
Booth szemét figyelte. A csillogó barna szempárt ami évekig kísérte őt, óvta a bajtól, tanította a boldogságra, az életre. Megtanította őt szeretni és bízni másokban. Megnevettette őt. 
Azt a szempárt amibe Temperance Brennan önkéntelenül is beleszeretett. 
Booth kezei lassan végigsimítottak Brennan hófehér arcán. 
- Gyerekünk lesz Bones. suttogta még mindig ámultan Booth. - Egy kis gyerek. 
A férfi szavai finoman cirógatták Brennan arcát és szívét. 
Lassan közelebb hajolt a férfihoz és átölelte őt. Fejét Booth kemény mellkasának döntötte és elfeledkezett mindenről. Csupán ez a pillanat számított. 
- Bones ne haragudj...-bontakozott ki az ölelésből Booth. - ...de hányás szagod van!
Brennan felnevetett.  
- na jó, én kimegyek...-mutatott zavartan, még mindig mosolyogva Booth a fürdőszoba ajtóra. - te pedig...mosakodj meg! :)
Lassan becsukódott az ajtó és Booth újabb sóhajt közepette lerogyott a földre. Hátát a folyosó falának nyomta és kezével a hajába túrt. 
Képtelen volt nem mosolyogni. Lehet, hogy Bones és ő...most külön vannak, de Bones hasában, a nő szíve alatt ott növekszik egy aprócska élet ami összeköti őket . A nő magában hordoz egy darabkát a férfiből. És ez a szál örökké megmarad. És Bones mondta...
                                                                ...talán egyszer...
                                                                            ...megpróbálhatják, újra....
                                                          Együtt.

5 megjegyzés:

  1. jaaj ez de jó!! happy:):):)

    VálaszTörlés
  2. Végre egy kis vidámság...nem ér ám itt abbahagyni! :D

    VálaszTörlés
  3. Imádtam, ez lett a kedvenc részem. Végre egy kis vidámság. :)

    VálaszTörlés
  4. nagyon jó!!big like!
    végre ez is kiderült!hát ez remek!még mindig nagyon jól formálod a szavakat és gratulálok,hogy idáig eljutottál!Nagyon ügyes vagy..:)
    remélem hamar tudod folytatni..:P

    VálaszTörlés